Less is more. Dat betekent voor mij: onzichtbaar is nog niet afwezig. Alles is energie.
We zijn met bijna 8 miljard mensen en ieder van ons heeft een uniek gezicht! Daarom vind ik gezichten zo onweerstaanbaar interessant.
Als we konden zoeken tussen die 8 miljard mensen zouden we dan een kloon van onszelf vinden? Maar dan nog; zelfs identieke tweelingen ogen verschillend omdat de energie anders is. Het is meer dan vorm.
Ik tune in op de geportreteerde om zo de energie die bij de persoon hoort te voelen en in zo min mogelijk lijnen de essentie, de bezieling; meestal via de ogen, in inkt te tekenen. Omdat inkt definitief is is het mijn meest eerlijke en kwetsbare manier om een portret te maken.
Maar ik maak ook met liefde een meer fashionable weergave en dan richt ik me vooral op vorm en lijn (en zijn ogen vaak weggedraaid)
Interesse? mail me: ella@ellascholtens.nlVerschillende formaten mogelijk, prijzen
vanaf 145 euro -225 euro
van A4-55x75 cm Grotere formaten in overleg
meerdere kinderen kijken we naar de prijs.

Ik lever de tekening niet standaard ingelijst maar ik heb wel goeie tips/leverancier.

Verzendkosten:
A4 2,50 (niet aangetekend, eigen risico)
A3: 10 euro (aangetekend?+2,50)
Groter dan A3: 12,50 euro (aangetekend? +2,50)
Volg me op instagram voor meer werk: ella_scholtens

 Enkele reacties klanten (ja daar ben ik trots op)
"Ik blijf maar naar de tekeningen kijken! Ik zie echt zo duidelijk mijn jongens erin terug. Zo mooi!"

"We zijn er erg blij mee en ze hebben inmiddels een prominent plekje in onze woonkamer, zie de bijlage. Ik heb een klein stukje van het papier afgesneden zodat ze in een standaard 30x40 lijst pasten. Ik vind het heel fijn dat beide meiden zo vastgelegd zijn en in ons geval is het extra bijzonder om hen samen in dezelfde stijl naast elkaar te zien omdat onze oudste niet meer bij ons is. Iedere keer wanneer ik hen zo zie word ik er weer warm van! "

“Jee, Ella, dit is echt geweldig mooi!! Wij twijfelen geen moment..dit is echt onze Jimmy! Dankjewel, zijn we heel blij mee. We geven hem een mooi plekje in ons nieuwe huis.”

"We hebben je pakket ontvangen en de originelen zijn (uiteraard) nog zo veel mooier. Was er echt even stil van na het uitpakken. Dank voor je prachtige werk! En complimenten voor je persoonlijke aandacht door verpakking, nog een boodschap en de kaarten (die ook een mooi plekje gaan krijgen)."

Ik vind t prachtig. Zeer treffend hoe jij haar beschrijft.
Een paar mensen om advies gevraagd en die vonden het precies zoals ze is!"

“Wat zijn ze mooi! Ik raakte er echt van geëmotioneerd toen ik ze zag. Bijzonder om te zien hoe je onze meiden hebt “gelezen”. Ben er heel blij mee.

”Ik maakte het pakket open en ik zei wow en kon er alleen maar naar kijken.
Dit is echt zo mooi! Wat heb je ons meisje prachtig vastgelegd. Als er ooit brand komt is dit (na onszelf) wat ik nog probeer te redden haha.”

”Bedankt voor de mooie portretten die je hebt gemaakt! Met de lijst erom heen was het helemaal prachtig... onze ouders waren helemaal verrast! We zouden het portret zelf wel in huis willen ophangen, maar hij krijgt vast een mooie plek bij onze ouders in huis.”

”Wat prachtig!! We vinden het echt super mooie portretten....heel erg blij mee. En de meiden herkenden zichzelf direct dus dat is een goed teken ;-)”

“Ik heb de tekening in goede orde ontvangen en wat is hij gaaf! Echt ook heel leuk verpakt en dan nog die mooie kaarten erbij! Ik ben er echt heel blij mee!”

”Ik vind ze prachtig geworden. En ze lijken ook heel goed! Energie zie ik er zeker in terug veel meer nog dan op een foto. Ik neem ze graag van je over. Wat een mooi talent heb je en fijn dat je er ook wat mee doet :)”