Less is more. Dat betekent voor mij: onzichtbaar is nog niet afwezig. Alles is energie.
We zijn met bijna 8 miljard mensen en ieder van ons heeft een uniek gezicht! Daarom vind ik gezichten zo onweerstaanbaar interessant.
Als we konden zoeken tussen die 8 miljard mensen zouden we dan een kloon van onszelf vinden? Maar dan nog; zelfs identieke tweelingen ogen verschillend omdat de energie anders is. Het is meer dan vorm.
Ik tune in op de geportreteerde om zo de energie die bij de persoon hoort te voelen en in zo min mogelijk lijnen de essentie, de bezieling; meestal via de ogen, in inkt te tekenen. Omdat inkt definitief is is het mijn meest eerlijke en kwetsbare manier om een portret te maken.
Maar ik maak ook met liefde een meer fashionable weergave en dan richt ik me vooral op vorm en lijn (en zijn ogen vaak weggedraaid)
Interesse? mail me: ella@ellascholtens.nlVerschillende formaten mogelijk, prijzen
vanaf 155 euro -300 euro incl. 9% btw
van A4-tot 110x75 cm in overleg
meerdere kinderen kijken we naar de prijs.

Ik lever de tekening niet ingelijst maar ik heb wel goeie tips!

Verzendkosten:
ik verzend alleen aangetekend.
A4: 7,50 euro (in (in extra verstevigde enveloppe)
A3: 12,50 euro (in extra verstevigde enveloppe)
Groter: 15,00 euro (in hardboard platen)

Volg me op instagram voor meer werk: ella_scholtens

 Enkele reacties klanten (ja daar ben ik trots op)
"Ik blijf maar naar de tekeningen kijken! Ik zie echt zo duidelijk mijn jongens erin terug. Zo mooi!"

”Tranen stonden in de ogen van mijn vriend toen hij het portret zag! Een prachtig aandenken aan onze heerlijke lieve peuter om nog lang van te genieten. Iedere keer als ik er langs loop begin ik te stralen, dit is hem echt!! En die ogen zijn fantastisch. Wat een talent heb je! Nogmaals, dank je wel!


"We zijn er erg blij mee en ze hebben inmiddels een prominent plekje in onze woonkamer, zie de bijlage. Ik heb een klein stukje van het papier afgesneden zodat ze in een standaard 30x40 lijst pasten. Ik vind het heel fijn dat beide meiden zo vastgelegd zijn en in ons geval is het extra bijzonder om hen samen in dezelfde stijl naast elkaar te zien omdat onze oudste niet meer bij ons is. Iedere keer wanneer ik hen zo zie word ik er weer warm van! "

”WAUW!! Wat een práchtige tekeningen. Die ogen van L én van P. Precies zoals hij is, een beetje ondeugend. Die houding van L, mooi. En L staat er natuurlijk mooi met zijn kapsel op maar ook als denker, ook precies zoals hij is.”

”We vinden het portret van onze J echt prachtig! Was er echt even stil van ;-) Zijn ogen zijn echt zo sprekend.. Vinden de stijl van het portret ook super. Je weet natuurlijk nooit precies wat het gaat worden maar zijn hier ontzettend blij mee, dus bedankt :-)!!”

“Jee, Ella, dit is echt geweldig mooi!! Wij twijfelen geen moment..dit is echt onze hond! Dankjewel, zijn we heel blij mee. We geven hem een mooi plekje in ons nieuwe huis.”

"We hebben je pakket ontvangen en de originelen zijn (uiteraard) nog zo veel mooier. Was er echt even stil van na het uitpakken. Dank voor je prachtige werk! En complimenten voor je persoonlijke aandacht door verpakking, nog een boodschap en de kaarten (die ook een mooi plekje gaan krijgen)."

“Wat zijn ze mooi! Ik raakte er echt van geëmotioneerd toen ik ze zag. Bijzonder om te zien hoe je onze meiden hebt “gelezen”. Ben er heel blij mee.

”Ik maakte het pakket open en ik zei wow en kon er alleen maar naar kijken.
Dit is echt zo mooi! Wat heb je ons meisje prachtig vastgelegd. Als er ooit brand komt is dit (na onszelf) wat ik nog probeer te redden haha.”

”Bedankt voor de mooie portretten die je hebt gemaakt! Met de lijst erom heen was het helemaal prachtig... onze ouders waren helemaal verrast! We zouden het portret zelf wel in huis willen ophangen, maar hij krijgt vast een mooie plek bij onze ouders in huis.”

”Wat prachtig!! We vinden het echt super mooie portretten....heel erg blij mee. En de meiden herkenden zichzelf direct dus dat is een goed teken ;-)”

“Ik heb de tekening in goede orde ontvangen en wat is hij gaaf! Echt ook heel leuk verpakt en dan nog die mooie kaarten erbij! Ik ben er echt heel blij mee!”

”Ik vind ze prachtig geworden. En ze lijken ook heel goed! Energie zie ik er zeker in terug veel meer nog dan op een foto. Ik neem ze graag van je over. Wat een mooi talent heb je en fijn dat je er ook wat mee doet :)”